vrijdag, juni 30, 2006


BETTY DOOR DE SCHOUWING THE CONTINUEING STORY

Uw duimen heeft gisteren geholpen. Vlekkeloos accepteerde het RDW Betty haar framenummerpje. Ik had niet anders verwacht. Hoera hoera hoera (alweer?) zult u denken. Juich maar niet te vroeg. Ik ben gisteren E65,- armer geworden en nog weet ik niet of mij schatje komend jaar de wegen op mag. Bleef het daar maar bij. Ik weet namelijk nu al dat de specificatie op mijn kenteken bewijs zo goed als zeker niet gaat kloppen. En nee ik denk niet "als er maar een plaat op zit". Die foute gegevens kunnen later namelijk tegen je gaan werken. Dachten meer mensen maar zo. Dan was die hele kentekenbewijsbedoeling misschien wel teruggeschroefd of echt makkelijk gemaakt. Wist u bijvoorbeeld al dat we vrolijk aan de wegenbelasting gaan? Nee? Dat dacht ik al...

DRIE HOERAATJES VOOR LOUSEWIES

Hoera!
Hoera!
Hoera!

donderdag, juni 29, 2006

DUIMT U EVEN

Betty ondergaat zo meteen om een uurtje of 10:30 het grote schouw avontuur. Dat is een eitje volgens velen, maar er zitten meer haken en ogen aan dan dat zij denken.

dinsdag, juni 27, 2006

"YOU MISS A HUNDRED PRECENT OF THE SHOTS YOU DON'T TAKE AND WE'RE GONNA TAKE 'EM WE'RE GONNA TAKE 'EM ALL"


Aldus de Black Lips in bovenstaand fanzine Rock 'N' Roll Poison #3. Stuitte ik laatst op tijdens het doorklikken in MySpace. Wordt gemaakt in Woerden op de ouderwetse knip en plak manier. Vol interviews met acts bands als Black Lips, The Flakes, The Mistreaters, Digger And The Pussycats, The Drones, Dead Elvis en anderen. Dan hebt u meteen een idee over de muzieksmaak van de makers. Garage, one man bands en aanverwante punkuitbarsten doen ook hun hartje sneller kloppen. Op verschillende manieren te verkrijgen. Ergens op een school in Rotjeknor, bij 1 platenzaak in Utrecht of geld overmaken. En dat voor ik geloof een luizige 2a3 euro. Plus wat verzend kosten. Meer info is in te winnen op Rock 'N' Roll Poison op MySpace. Ik deed manier 4. Ik stoptte een biljet van 5 in een vlop. Dekte hiermee het blad en de verzendkosten en had het binnen 5 dagen op het matje thuis liggen. Rare gezichten in de trein vanmiddag. Wat was dat geen Rick Ringers stripboek in zijn handen? Wat heeft ie nu weer voor een raar vuig blaadje? Een fijn blaadje kan ik u vermelden. Kom maar op met issue #4.

Ps. Die rare muziek op hun MySpace wordt dus in het blad uitgelegd. Maar doet wel zeer aan je oren ja.

HET ORAKEL SPREEKT OF HOE DEMENTIE ZICH BIJ J.C. VOOR HET EERST OPENBAARDE OF DE MAN IS VOLSLAGEN GESTOORD

RIJSWIJK - Minister Verdonk van Vreemdelingenzaken is medeschuldig aan de uitschakeling van het Nederlands elftal in de achtste finales van het wereldkampioenschap voetbal in Duitsland. Dat beweert Johan Cruijff dinsdag in zijn column in De Telegraaf.
De voetbalgoeroe van Nederland doelt op de afwezigheid van Salomon Kalou bij Oranje. Verdonk weigerde de aanvaller uit Ivoorkust versneld een Nederlands paspoort te vestrekken, waardoor hij moest afzien van een zekere plek in de WK-selectie van bondscoach Van Basten.
"Nederland had te maken met een situatie, dat als Arjen Robben en Robin van Persie niet in de wedstrijd zaten, er geen alternatief was. En die hadden we met Salomon Kalou wel kunnen hebben", schrijft Cruijff. "Ik wil er vooral mee zeggen dat een minister er is om het landsbelang te dienen en dat heeft ze duidelijk niet gedaan".

maandag, juni 26, 2006

PURE HELL-NOISE ADDICTION


Zojuist besteld bovenstaande (achterkant van de hoes) ceedee Noise Addiction van Pure Hell.

Opgericht in 1974 in Philadelphia als Pretty Poison bestaande uit Stinker (Kenny Gordon) vocals, Chip Wreck (Preston Morris III) gitaar, Lenny Steel (Kerry Boles)bass, en Spider (Michael Sanders) drums. En said to be de eerste all black punkband. In ieder geval lekker foute leren broeken en op latere foto's nogal metal uiterlijk. Verhuisden in 1975 naar New York, veranderden hun naam in Pure Hell en traden op met illustere namen als New York Dolls, Wayne County and the Electric Chairs, The Dead Boys, The Stimulators, Richard Hell, The Germs, The Nuns en The Cramps. Verzorgden ook verschillende voorprogamma's voor Sid Vicious toen die het lam van de dope solo probeerde na het splitten van de Sex Pistols.

In 1978 deed de band een tour door de UK waar ze speelden met o.a. de UK Subs. Tijdens deze tour kwam hun enige single These Boots Are Made For Walking/No Rules uit die volgens de overlevering de engelse top 40 haalde. Maar dat zal wel net zo waar zijn als dat ze de eerste all black punkband waren. In dat zelfde jaar namen ze ook een elpee op. Die kwam alleen nooit uit. Tot nu dan. 28 jaar later. Op Welfare Records. Binnnkort door mijn speakers.

Pure Hell-Noise Addiction
Pure Hell-No Rules
Wellfare Records site


En ja dat is een swastika ja. Dat was toen heel gewoon mocht u daar niet thuis in zijn.

VEEL MINDER KANKER BIJ ALLOCHTONEN

Er wordt daar in tegen wel veel meer op ze gekankerd.

zondag, juni 25, 2006

NEDERLANDS ELFTAL UITGESCHAKELD OP WK NA NEDERLAAG TEGEN PORTUGAL

Ach u moet maar zo denken. Morgen is al dat afgrijzelijke oranje weer uit de straten en van de pleinen.

zaterdag, juni 24, 2006

I WANT CANDY OFTEWEL 8 INCHES WANTED!!!


Bovenstaande single kocht ik ooit (lees 1999) op een platenbeurs in Purmerend (of all places) louter en alleen om het formaat. Het is namelijk geen 7inch, maar een 6inch. Mijn platencollectie had al 7inches, 10inches, 12inches en zelfs 2 5inches in zijn gelederen, maar dit formaat ontbrak nog. Voor de 10 (toen nog) hollandsche florijnen die er voor gevraagd werden kon ik het ding niet laten staan. Dit formaat moest in mijn collectie terug te vinden zijn. Wat de muziek is die er op staat zal mij op zo'n moment aan mijn reet roesten. Kopen dat ding. Aldus deed ik. Om er thuis achter te komen dat ik het nummer I Want Candy op de a kant kende. En wel van Bow Wow Wow. U kent ze wel dat combo onder supervisie van Malcom McLaren bestaande uit de mieren van de eerste Adam And The Ants (zoals te horen op de elpee Dirk Wears White Sox) en de iedereen is verliefd op zangeres Annabella L'win. Die werd, naar ik ooit gehoord heb (dus correct me if I'm wrong), als 14 jarige uit een wasserette geplukt. Van de Bishops uitvoeren kan ik zo snel geen mp3tje vinden. Van de Bow Wow Wow versie wel een YouTube fillumpie:

Maar The Bishops hebben dit nummer ook helemaal niet geschreven. Het is veel ouder namelijk. Zie maar deze clip van The Strangeloves tijdens een uitzending van de Hullabaloo television show in 1965.

Good Charlotte deed in ???? het nummer nog eens dunnetjes over. Die 2 kijk ons er eens goed uitzien broers van Good Charlotte zijn echter niet mijn kopje thee.

Maar ik dwaal af met dat I Want Candy. Ik bedoelde dit stukkie louter en alleen omdat er nog een formaatje ontbreekt. De 5inch, 6inch, 7inch, 10inch en de 12inch zijn in huis. Ik weet alleen ook dat er 8inches zijn uitgebracht. Die heb ik dus niet en dat doet (stiekem) zeer. Ik wil een 8inch!!! Ik moet een 8inch!!! Kan me niet rotten wat er op staat. Al is het gabberhouse of Jantje Smit. Hell what al is het Blof ik moet en zal een 8inch hebben. Iemand tips?

vrijdag, juni 23, 2006

bUsh2-SUNDAY BLOODY SUNDAY

donderdag, juni 22, 2006

WHAT THEY LACK IN GREY MATTER BETWEEN THE EARS THEY MAKE UP FOR IN COLOUR ON TOP


En dat is zo'n beetje het meest positieve dat de voiceover van dit Australische reportagetje over een stelletje punks in Islington ergens in 1983 te zeggen heeft. Goed ik geef het toe het gezelschap stond niet vooraan toen onze lieve heer herseninhoud uitdeelde of ze hebben het echt weg gelijmsnuift, maar de voiceover zijn pet zit wel heel erg laag.
Wel een lekker nummer halverwege en aan het eind zo op de achtergrond. "I take drugs I get drunk. I take drugs I get drunk. I'm a punk!!" Van wie is dat eigenlijk? Mijn kennis van begin jaren 80 punk schiet mij hier even ernstig te kort. Kom help me even.

woensdag, juni 21, 2006

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KRAMP IN MIJN BUIK

Op teletekst pagina 316 (echt een aanrader die pagina) vraagt iemand om meer diepgang bij Jack van Gelder...

KLOTE PLAAT KLOTE PLAAT KLOTE KLOTE KLOTE PLAAT

Chicago-Hard To Say I'm Sorry

Toch staat me ergens bij (nu vis ik diep in mijn jeugdherinneringen) dat er in mijn ouderlijk huis een dubbelelpee van dit gezelschap stond die eindigde met een (pure schatting) 10 minuten durende explosie van noise en feedbackende gitaren met de titel Free Form Guitar. Valse herinnering of was Chicago echt in staat tot een soort van pre-Sonic Youth noise eruptie? Zoja dan blijft dit wel gewoon een klote plaat klote plaat klote klote klote plaat natuurlijk.

Labels:

dinsdag, juni 20, 2006

ZO HOREN WIJ DE LAATSTE TIJD NIETS MEER VAN ABEL

En dat wil ik graag zou houden.

DE NS WEET HET OOK NIET MEER


MOET IK DAN TOCH MAAR WEER EENS HEENGAAN?

BIDDINGHUIZEN - Iggy Pop komt naar Lowlands met zijn band The Stooges, in originele bezetting.

Mmmm. Mmmm. Mwah. Kan eigenlijk alleen maar tegenvallen zo'n we gaan weer eens bij elkaar komen gedoe. Ben daar niet zo weg van. Dat uitmelken van vergane glorie. Zag op myspace dat zelfs de NotSensibles een reunie optreden gedaan hadden. Ging zelf eind jaren 90 naar een reunie toernee van de Subhumans. Dacht de laatste mogelijkheid om mijn punkhelden te kunnen zien die op het moment dat ik ze ontdekte al niet meer bestonden en (al dan niet deels) verder gegaan waren als Culture Shock en Citizen Fish. Wat nou reunie toernee bleek achteraf. Ze brachten zelf nieuwe platen uit en toerden nog verschillende malen. Nee ik doe het maar niet. Gaan om wat vergane glorie uitmelken te aanschouwen. Smaakt een beetje hetzelfde als greatest hits platen uitbrengen. Ik spendeer mijn centen wel aan wat nieuw punkgebroed.

maandag, juni 19, 2006

WAT DE ORANGE COUNTY CHOPPERS OP DISCOVERY CHANNEL KUNNEN DAT KAN LOODS 41 OOK MET EEN PUCH


Weet alleen niet of ik er op zou durven rijden.

PANIEK ONDER DE STROPDASFORENSEN

Ik stapte vanochtend de trein in en dacht wat is dat toch voor een drukte. Op het perron liepen mensen haastig en angstig kijkend het perron op en neer. Toen we ondertussen allang vertrokken waren liepen er nog steeds mensen zenuwachtig heen en weer van coupe naar coupe en weer terug. Alhoewel coupe. Zo kon je de open ruimtes niet echt noemen. We zaten in een omgebouwde trein. Een trein nieuwe stijl. Een trein met open ruimntes. Een trein met bijna tot geen weecee. Een trein zonder eerste klas ook schijnbaar. Daar ging de blinde paniek namelijk om. Geen eerste klas. HELLUP!!!! Zag je de stropdassen denken. GEEN EERSTE KLAS!!!! IK MOET TUSSEN HET SCHORRIEMORRIE ZITTEN!!!! Was er op de gezichten te lezen.
Eerste klas. Wat een onzin. Weg ermee. Afschaffen die eerste klas. Weet u hoeveel extra stoelen dat op levert in een spitstrein? 3 a 4 coupes vol stoelen. Eerste klas. Weg ermee. We mogen ook niet meer roken in de trein. De derde klas bestaat ook al eeuwen niet meer. Eerste klas. Weg ermee. Net als in die trein nieuwe stijl van vanochtend. Net als in de nieuwe sprinters. Daar bestaat nog wel een stukje dat eerste klas zegt te zijn, maar behalve dat ze oranje ipv blauw zijn zijn de stoelen daar net zo hard en oncomfortabel en heb je net zo weinig beenruimte. Eerste klas. Weg ermee.

zondag, juni 18, 2006

FROMMELS JEUGDHERINNERINGEN: ZANGER THE BIPS WORDT TE KAKKEN GEZET DOOR LINDA DE MOL MAAR SLAAT HARD TERUG

GEACHTE PROGAMMA SAMENSTELLERS VAN SKY RADIO OOK 1X TUSSEN 9 EN 5 IS ECHT TE VEEL


zaterdag, juni 17, 2006

BEN EEN DAGJE TOEREN MET BETTY VERMAAKT U ZICH ONDERTUSSEN MAAR MET KING KHAN AND HIS SHRINES LIVE AT DE SILVER DOLLAR ROOM TORONTO-DESTROYER!!!

SHAKE IT BABY!!!

EERSTE AVOND HOORNSE STADSFEESTEN WEGENS GROTE BELANGSTELLING EEN DAVEREND SUCCES


donderdag, juni 15, 2006

FROMMEL KOMT WEER EEN BRILJANTJE TEGEN OP MYSPACE EN HOUDT U OP DE HOOGTE VANDAAG MOTORAMA


Vrouwen en R'n'R. Ik kan er geen genoeg van krijgen sprak hij mannelijk. Vrouwen die R'n'R doen? Daar kan ik helemaal geen genoeg van krijgen. Al sinds ik als klein jongetje Joan Jett in haar lederen pakkie I Want Rock And Roll zag schreeuwen. Voorgoed verloren. Ik kan u natuurlijk gaan uitleggen van het waarom van de vrouwen die R'n'R doen JA. Kom zeg. Als jong jongetje al verliefd op Joan en ook de voltallige Runaways. Nudaags wil ik het liefst uit met alle drie de Tommies. Heb ik een heimelijke crush on Mr.Airplane Man, wil ik mij vleien tegen de boezem van alle Donna's en trouw ik het liefst met Madonna (die dan weer niets met R'n'R te maken heeft). Godverdomme en dan ook nog eens om de muziek die ze voortbrengen. Mocht u denken dat ik mij aan het ontwikkelen was tot een rechtgeaarde sexistische geilaard. Die wijven....eh sorry....die vrouwen ;-) die kennen er gewoon wat van van dat rocken. Zo stuitte ik laatst bij het op myspace paginas doorklikken naar myspacevriendjesvandebandpagina's op bovenstaand duo. Motorama uit Rome. Ze doen het net als Mr.Airplane Man zonder bas maar slechts op drum en gitaar. Waar Mr.A het nogal bluesy en rustig en gevoelig houden doen Motorama het wat meer punkrock het rammelige en uit het ruige vat. Wat een heerlijke klanken maar weer. Oordeelt u zelf maar:

Motorama-77 Duo Version
Motorama-Rich Man

Motoramasite

Zondag spelen ze overigens op het Rottura del Silenzio fest te Carpi, mocht u in de buurt zijn zeker gaan kijken.


Meer info op bovenstaande websites.

Teken de petitie op: petitie.squat.net

LPF WIL MEER BESCHAVING BIJ DE POLITIE

De LPF? De LPF? Wacht even. Is dat niet die partij die ruziemakend, elkaar voor rotte vis uitmakend en elkaar een pistool onder de neus duwend door politiek Den Haag rolde? Is dat niet die partij die een stel witte boorden criminelen in de gelederen had? Is dat niet die partij waarvan een van de medewerkers een doodsbedreiging in naam van een stel moslims met zijn eigen fax verstuurde? Is dat niet die partij die misbruik van de naam van een dode maakt? Is dat niet die partij die in monde van meneer Eerdmans dierenleed belangrijker vind dan het lot van vluchtelingen?

Beschaving...hihi

woensdag, juni 14, 2006

SLECHT NIEUWS

Der FC Puch verlor gegen Straßwalchen mit 3:1 und ist damit in die 2. Salzburger Landesliga abgestiegen.

VERDER KIJKEN DAN JE MUZIEKNEUS LANG IS

Dat doen mijn collega's niet. Ze denken namelijk allemaal dat ik een hardrocker ben...

Zoals u weet hou ik echter van het hollandsche lied...

dinsdag, juni 13, 2006

JOHN CLEESE KONDIGT AFSCHEID AAN MAAR U HOEFT HEM NIET TE MISSEN OF WILDE U BEWEREN DAT U DE AFGELOPEN 2 WEKEN VOOR 00:00 NAAR BED GING


Ach en zult u hem missen. Missen wat er de afgelopen 15 jaar uit zijn koker is gekomen. Niet toch, als we eerlijk zijn. Al die gastrolletjes in middelmatige amerikaanse comedies, fearce creatures, James Bond. Ik zal het niet missen. Ik vergeef het hem ook niet. Probeert u nog maar eens iets hemelbestormends te maken als u al verantwoordlijk bent geweest voor Monty Python en Fawlty Towers. En dat afmaakte met A Fish Called Wanda. Kramp van het lachen. Al zie je het voor de 1500ste maal. The Germans, The Silly walks, Manuel, The Fish Slapping Dance, Basil!!!, Bicycle Repearman. Maar zoals ik al zei. U hoeft hem niet te missen. U kunt de hele zomer lang vlak voor het slapen gaan (ergens tussen 23:30 en 00:30) naar de BRT2 kijken. Die zijn op het fijne idee gekomen om sind 2,5 week van aflevering 1 tot aflevering laatst Monty Pythons Flying Circus te herhalen. Weet u een betere slaapmuts? Misschien sex na Flying Circus oke.

ALLEEN IS OOK MAAR ALLEEN MAAR DIT IS BEST FIJN ALLEEN

Op mijn werk dan. Zat ik 2 weken geleden nog tussen 3 vrouwen. Nu deel ik het werkeiland nog maar met 1 vrouw. En die werkt dan nog part time ook. Sinds vandaag zit ik op dinsdag en woensdag helemaal alleen in mijn uppie met mijn eigen ik aan een werkeiland. Nu de eerste dag alleen half voorbij is mag ik van mijzelf concluderen dat het wel bevalt. Lekker rustig zo in je uppie. Lekker eigen tempo werken (en nee dat is niet zoals u zal denken geen reet doen. Er worden hier best bergen verzet). Ach en helemaal alleen zit ik niet hoor. Een paar meter verderop zitten gewoon andere collega's waar het best fijn mee toeven is en aangezien een bureaustoel wieltjes heeft zoef ik daar zo naar toe. Helemaal alleen ben ik dus niet. Dat zou ik misschien best wel willen op het werk dan, want helemaal allen is alleenrecht wat betreft de muziek die op staat. Toch maar eens aan mijn werkgever voorstellen om mij in een apart hokkie te zetten met een fijne stereo en draaitafel. Wat zal ik als een speer werken op al die garage/surf/punkrockklanken.

Of juist niet....

maandag, juni 12, 2006

IK BEN NIET MEER ACHTER DIE PEECEE WEG TE SLAAN ZO VERDOMME GENIET U FF MEE MET EEN KEGGS COVERTJE DOOR DE GORIES

Ik was al niet meer achter de peecee weg te slaan. Oke de afgelopen 3 dagen, maar toen lag ik gesmolten op de bank, in de tuin en weet ik veel waar. Dat niet meer wegkomen achter de peecee kwam door myspace. Ik ontdekte de ene na de andere onbekende obscure groeibriljant en stuiterde avond na avond door de kamer. Overigens een steeds grotere teringhekel krijgend aan bands die hun nummers niet downloadbaar op myspace zetten. Wat een onzin. Ik kom allemaal dingen tegen die ik graag met u zou willen delen maar dan weer niet binnen te trekken zijn. Prutsers. Hup eraf die downloadblokkades (ja ook jullie Tommies!!!). Nu heb ik ook nog eens YouTube ontdekt (en het verrot me niet als ik daar misschien mee aan de late kant ben)en gaat er ook nog eens een hele wereld van clipjes voor me open. Blijk je die bende ook gewoon naar je eigen log te kunnen overhevelen. Vandaar de Gories voor uwer allen vermaak.

WHITE OUT NOW!!!


Sack-O'-Woes - White Out 7". White vinyl in transparant spraypainted sleeve. No labels. So fuck you. Zoek het uit. Verkrijgbaar hier: Sack-O'-Site of hier: Sack-O'-Space Of gewoon zaterdag a.s. op het Eurodusnie festival te Leiden.

Voorproefje? Sack-O'-Woes-White Out.

Godverdegotverdegotver dat rokt weer als een strakke plasser!!!

Labels:

donderdag, juni 08, 2006

OTNEMEM

Allertijden films favoriete mijn van een blijft het. Ontknoping de door verrassen ook me ik laat weer keer iedere. Herinneringen nieuwe van maken kunnen aan meer niet het door wordt gehinderd flink daarin en vrouw zijn van moordenaar de naar is zoek op die man een van verhaal vertelde achterstevoren dit gezet elkaar in knap. Genieten het was weer en keek ik dat (ik gok) keer elfde de. Heten mag ook tegenwoordig kanaal dat hoe of twee BRT de op was Memento. Zitten gaan voor weer maar toch gisteren er ik ben zag eerder keer tien of stuk een al film de ik alhoewel.

dinsdag, juni 06, 2006

Ik vind die duivel/het beest maar een sappie als deze dag ZIJN dag was.

HET VALT NIET MEER TE ONTKENNEN

Mijn haargrens begint inhammen te vertonen...

maandag, juni 05, 2006

REINCARNATIE?


zondag, juni 04, 2006

Ik at de afgelopen 2 dagen ongeveer om en nabij zo'n beetje 2 schapen, 3 varkens 1.5 koe en een paard of 5. BBQen is best leuk maar ik sla voorlopig ff over. Fuk volgende week weer.

vrijdag, juni 02, 2006

SACK-O'-JOOST KAN LATER VOL TROTS AAN ZIJN KLEINKINDEREN VERTELLEN DAT DE BLACK LIPS OP ZIJN KROKODILLENBAS SPEELDEN


donderdag, juni 01, 2006

MOCHT U ZIN HEBBEN IN DE IN MEI 1978 OPGENOMEN MAAR DOOR DE BAND AFGEKEURDE 1STE ELPEE VAN JOY DIVISION DAN MOET U FF VERDER LEZEN


Dan vindt u hieronder (bij klik dus) namelijk een link naar een open dir waar het hele ding binnen te halen is. Ik heb dat hele ding direkt binnen gehaald. Ik verveel u hier dan wel met garage en surf geluid, maar heb een aan mijn tienerdoemjaren overgehouden zwak voor deze band.

klik

Twijfelt u aan het nut van het openen van deze site druk dan maar eens ter voorbeeld op:

Joy Division-They Walked In Line

Via het hele fijne ik voorzie Frommel van fijne mp3's log Something I Learned Today

DE WERELD ZIET ER TOCH ECHT HEEL ANDERS UIT ALS JE HAAR DOOR AZIATISCHE OGEN BEKIJKT