dinsdag, januari 31, 2006

Ik werd net gebeld door de verzekeringsmaatschappij. Ze hadden een vraagje. Ze hadden namelijk van de leaseautomaatschappij doorgekregen dat ik schade had aan mijn rechter achterlicht, terwijl ze van mij melding hadden gekregen dat ik schade aan mijn linker achterlicht had. Of ik even duidelijkheid kon verschaffen in dit verhaal. Dat heb ik dus maar even gedaan.

"Ik heb geen leaseauto mevrouw. Ik heb niet eens een rijbewijs".

NEE WIJ DEDEN DUS NIET MEE AAN DE RIT

Een stuk of 200 puchies op een boulevard van Scheveningen. Dat houdt nog niet in dat al die stuk of 200 puchies ook aan de rondrit mee zullen doen. Er zijn er altijd wel een paar die daar geen zin in hebben. Als die dan besluiten om rechtstreeks naar het eindpunt (lees het cafe) te rijden dan is het niet nodig om als een stel makke schapen achter dat groepje aan te rijden. Dat gebeurde zondag dus wel toen wij (puchclub Zwaag, Amsterdam, Amstelveen, Delft, Zwolle en Friesland) besloten om direkt koers naar de kroeg te zetten. Bij het eerste de beste stoplicht bleek echter zo'n beetje de hele boulevard achter ons aan te rijden. Verwarring al om. De kruispuntenafzetmotor in paniek. En niemand die door had dat wij toch echt niet de uitgezette route reden en ons zelfs trouw over het trottoir volgden. Toen wij na een kort ritje bij het eindpuntcafe aankwamen reden er nog steeds een stuk of 50 puchies achter ons aan. Het was wel een beetje een kort en vreemde rit vond men. De rest van de boulevard had toch doorgekregen dat wij niet de rit waren en volgde vanuit een totaal andere richting dat wij gekomen waren een half uurtje later dan toch ook op het eindpunt.

Dan hier nog een dikke middelvinger naar die dombo van een reporter van TV West. Je vraag was echt de domste die je kon stellen. De reactie daarop was niet anders dan terecht.

vrijdag, januari 27, 2006

Op Vlieland spoelt een zwarte vrouwtjeszeehond aan genaamd Zwarte Lola. Minister Verdonk. Ik denk dat u in moet grijpen. Het gaat volgens mij om een illegale prostitue. Uitzetten dat beest. Of is Lenie 't Hart tegenwoordig loverboy geworden. Dat is toch ook wat voor die zeehonden. Struikelen ze niet over wat lopers dan worden ze wel ziek. Nu is ziek zijn geen ramp voor mensen zoals u en ik, maar denk u eens in dat je een zeehond bent en ziek wordt. Je raakt verzwakt, verliest het bewust zijn en als je dan wakker wordt kijk je Lenie met haar zeehondenfetish in de ogen. Dan liever de eeuwige jachtvelden zou ik heel hard gillen.

donderdag, januari 26, 2006

FROMMEL HEEFT KLOOTZAKKENDIENST

171, 399, 576, 552, 424, 162, 463, 143, 175, 192

Ik versliep mij vanochtend en heb nu klootzakkendienst.

171, 399, 576, 552, 424, 162, 463, 143, 175, 192

De hele dag koffie halen voor mijn collega's.

171, 399, 576, 552, 424, 162, 463, 143, 175, 192

De hele dag door draait het om die cijfers.

171, 399, 576, 552, 424, 162, 463, 143, 175, 192

De voorkeuzecodes van mijn collega's die ik de hele dag op het de koffiemachine intoets.

171, 399, 576, 552, 424, 162, 463, 143, 175, 192

En die 192 dan wat vaker dan de rest. Dat is namelijk mijn koffie. Extra sterk. Nix er in. Koffie moet heet, zwart en sterk zijn. Ik doe maar weer een rondje.

171, 399, 576, 552, 424, 162, 463, 143, 175, 192

woensdag, januari 25, 2006

INSIDE FROMMEL'S HEAD

-Het lijkt me stug dat de radio is uitgevonden om de meest gruwelijke kolere nummers in ons hoofd te laten hangen.
-Een voetballer hoort in een trainingspak te lopen en niet in een stropdaspak. Stropdaspakken zijn voor pakken.
-Je moet toch best lef hebben om in een Ford Ka te durven rijden. Of in een Fiat Multipla. Of een Mazda 121.
-Wie heeft er besloten dat de internationale landencode van de USA waar het gaat om bellen +1 is en die van Singapore +65 en die van Australie +61?
-Op zaterdagnacht om 02:30 snooker kijken op de BBC is heel erg rustgevend, maar wel heel erg lastig om bij wakker te blijven.
-Is 42 werkelijk 42?
-Als je met een snelheid van 30km per uur over een afstand van 0,3 meter met je kop tegen de bar slaat hoe hard is de bonk dan gemeten in decibellen?
-Schat ik hou van je.

dinsdag, januari 24, 2006

COLD WAR REVISITED

Ik heb me in tijden niet zo kostelijk vermaakt als met het nieuws van gisteren dat Engelse spionnen in Rusland communiseren via een steen. James Bond eat your heart out!!!

donderdag, januari 19, 2006

Behalve dat Will Smith in een hele rits rukfilms heeft gespeeld (nee daarmee bedoel ik niet films waarvan je gaat rukken, maar klote films en daarmee bedoel ik niet filmische registraties van een scrotum, maar gewoon films waarvoor ik nog geen stuiver entree zou neertellen) en The Fresh Prince Of Bell-Air een comedy met een ernstig gebrek aan humor was is ook de muziek die hij heeft gemaakt volkomen ruk. Werkelijk elk nummer is inwisselbaar. Of het nu Going To Miami, Summertime of Getting Jiggy With It is je herkent het nummer pas bij het refreintje. Voor de rest zijn al die nummers van eerste tot laatste noot eender en inwisselbaar. Wel triest trouwens dat ik titels van nummers van Will Smith uit mijn hoofd ken. Pfffff wat radio al niet met je doet. En nee dit stukje heeft geen titel. Dat verdient Will Smith niet.

woensdag, januari 18, 2006

GOOISE KATTEN MOETEN AIDSTEST ONDERGAAN

Op het Gooise matras wordt dus ook al onveilig gevreeƫn...

maandag, januari 16, 2006

INSIDE FROMMEL'S HEAD

-De 21 jarige nieuwe dartheld Lakeside winnaar Jelle komt uit Alphen (rechts onder Breda). In dat dorp heb ik tijdens een fietsvakantie een jaar of 10 geleden nog wel een biertje gedronken op het terras van een ander cafe dan waar hij dart.
-De real life soap rond voet tussen de deur p0rn0koningin K.Holland stopt na 2 afleveringen al. Ik heb er niets van gezien. En dat spijt mij niet.
-Anatomisch gezien was ik al meer van het vrouwenschaatsen dan van het mannenschaatsen, maar met een breedbeeldteevee en een gewone 4:3 beeldverhouding uitzending op standje volledig scherm (breedbeeldtelevisie eigenaren snappen hier wat ik bedoel) is het voor een billenman als ik helemaal genieten.
-Zou Fortes Rodriguez van RBC ook aan een downsyndroompje denken als hij Flavor Flav van Public Enemy ziet?
-Misschien moet ik die Jetski toch kopen...
-Staat er een palestijn op die de net geopende ogen van Sharon weer dichtslaat?
-42
-Ik voel al een tijdje een verlangen naar enig teken van leven van, of juist informatie over de reden van de stilte rond, Zen Guerilla.
-Het herlezen van alle Robbedoes en Kwabbernoot strips is een fijne zondagmiddag bezigheid. Van alle Kuifje stripboeken vast ook.
-Het is maar goed dat de reklame slogan niet "op de markt is je euro een daalder waard" is geworden
-Schat ik hou van je.

LEKKER BEGIN VAN HET JAAR ZO

Goedendag lieve lezertjes. Nee hoor ik besta nog. Gelukkig wel. Het jaar begint alleen lekker soepel. NOT. De griep die mij met kerst te pakken had sluimerde nog ergens diep in mijn lijf en besloot er vorige week eens flink tegen aan te hakken. Een weekje bed tot gevolg hebbende. Ik wilde het u vorige week al melden maar mijn ADSL modem bleek te hebben besloten dat hij genoeg van het leven had en blies zijn laatste adem uit. Het schijnt dat ik ergens aan het eind van de week een nieuwe mag ontvangen. Frommel.blogspot.com zal dan weer als ouds en vertrouwd terug zijn. Geen internet thuis. Dat doet gewoon bijna zeer. Ik post dit dan ook via mijn fijne vriend Begt(.blogspot.com) die vaker mijn op het werk en daar niet kunnende internetten en wel wat te melden stukjes voor mij plaatst. Ik zal mijn best doen om deze week af en toe via hem tot u te spreken. Daarboven op besloot de display van mijn telefoon het ook te begeven (voor de 2e keer in successie). Nog een maand of 2 dan mag ik geloof ik weer een nieuwe uitzoeken. Tot die tijd behelp ik mij wel met een koelkast. Ik heb vanochtend in de trein dan ook besloten dat ik 2006 op 1 februari laat beginnen. Januari 2006? Wat is dat?

zondag, januari 08, 2006

Ik denk dat ik vanmiddag maar eens naar de Puchkroeg ga. Het is per slot van rekening alweer een jaar geleden...

vrijdag, januari 06, 2006

BEST EEN VEILIG GEVOEL

Dat ze in de USA mensen toegang tot vliegtuigen weigeren, omdat hun naam om de terroristenlijst voorkomt. Ook als het arme jochie slechts 4 jaar oud is. Veiligheid voor alles toch...

donderdag, januari 05, 2006

IK KAN MIJN BROEK AANHOUDEN

Mocht ik hier op Schiphol weer eens het slachtoffer van een gedwongen fouileringsactie van de marechaussee worden, dan kan ik deze vanaf vandaag met een iets geruster gemoed ondergaan. Op aanbeveling van de Nationale ombudsman wordt er op Schiphol namelijk niet meer in uw reet en/of kut gefriemeld. Er wordt per direkt namelijk gestopt met "het onderzoek van holtes in het onderlichaam" zoals het persbericht het iets beeldender omschrijft.

Oh shit ik lees weer te snel. Het geldt alleen voor de douane. Die uniformen van de koninklijke zullen vast het recht nog wel houden om onze poepert en piesert te besnuffelen.

De klok cq termometer op het KLM gebouw zei net dat het 08:20 was. En daarna -0 graden. Min nul graden? Hoe koud is dat? Of hoe warm? Min nul.

woensdag, januari 04, 2006

ALS U GOED KIJKT ZIET U DAT BETTY HEUS NOG WEL EENS BUITEN KOMT EN NEE DIE BLOTE ARMEN VERRADEN NIET DAT DE FOTO VAN ALWEER EEN TIJDJE TERUG IS...


dinsdag, januari 03, 2006

Ssssst niet verder vertellen, maar ik hoorde afgelopen zondag in de wandelgangen dat de Sack-O'-Woes nieuwe opnames hebben gemaakt. Binnenkort waarschijnlijk weer een nieuw plakje zwart goud.

FROMMEL HANGT HET MEDIUM UIT EN VOORSPELT 2006

Alle piskijkende en smegma roerende scopisten, varkensmestmasseurs en hier-heb-je-wat-gemalen-paardenballen-dat-helpt-tegen-uw-botkanker-en-anders-wel-pianospelen-en-graseten-kwakzalvers waar helaas nog steeds half Nederland blind in geloofd doen het dus trek ik dit jaar ook maar eens de stoute schoenen aan. Wat gaat 2006 ons brengen.

-Nederlanders zullen gaan klagen over de maximumsnelheid en de prijs van de benzine.
-Ik zal na ruim 15 jaar Hoorn verlaten, maar stiekem nog vaak langskomen.
-Kabinet Balkenende zal niet vallen.
-Ergens in de wereld zal een terroristische aanslag plaatsvinden.
-Bin Laden zal een hekel blijven houden aan de westerse wereld.
-In Israel zal niets opgelost worden.
-Heerenveen wordt geen landskampioen en Huntelaar scoort slechts 3x voor Ajax en wordt in september terug verhuurd aan Heerenveen.
-De aarde blijkt toch plat te zijn en het middelpunt van het heelal.
-George Bush ondergaat sexchange en gaat verder als Georgina de eerste vrouwelijke president van de USA.
-Georgina Verbaan zal hierop verklaren zeer vereerd te zijn en een hele grote double u op haar harries tatooeren.
-Van Johan Cruijf zullen wij ook in het nieuwe jaar niets maar dan ook niets begrijpen en toch zal hij wederom keer op keer gelijk hebben.

We zullen zien op 31-12-2006 hoe dicht ik er bij heb gezeten met deze voorspellingen. Wens ik u verder gewoon het beste zoals gewoonlijk. En wat denkt u eigenlijk dat er gaat gebeuren het komende jaar?